Autoservicio El Carmen

Autoservicio El Carmen is a Supermarket located in El Carmen de Bolívar, El Cármen de Bolívar, Bolivar. It is one of the 484 supermarkets in Colombia. Address of Autoservicio El Carmen is Tv. Montes de Maria, El Carmen de Bolívar, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia. Autoservicio El Carmen has quite many listed places around it. Autoservicio El Carmen is rated 4.5 (out of 5 stars) by 241 reviewers on the web.

Some of the places around Autoservicio El Carmen are -

Hotel Victoria (Hotel) Cra. 63 #28-65 a 28-49, El Cármen de Bolivar, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia (approx. 119 meters)
Hotel Alférez (Hotel) Kra 49 #21-120 callejón de la policía, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia (approx. 290 meters)
Alcaldia Del Carmen De Bolivar (Government office) Cl. 24 #48-88, El Carmen de Bolívar, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia (approx. 125 meters)
El Carmen (City employment department) El Carmen de Bolívar, El Carmen de Bolivar, Bolivar, Colombia (approx. 261 meters)
Fiscalia Carmen de Bolivar (Corporate office) a 25-34, Cra. 47 #25-2, El Cármen de Bolivar, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia (approx. 188 meters)
SISBEN EL CARMEN DE BOLÍVAR (Corporate office) El Carmen de Bolívar, El Carmen de Bolivar, Bolivar, Colombia (approx. 180 meters)
Fundación Primavera - Sede 3 (Corporate office) Cra. 53 ##24-01, El Carmen de Bolívar, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia (approx. 284 meters)
Gobernación de Bolívar - Sede Carmen de Bolívar (Government office) El Cármen de Bolivar, El Carmen de Bolívar, El Carmen de Bolivar, Bolivar, Colombia (approx. 272 meters)
Inspeccion Transporte Y Tránsito El Carmen De Bolívar (Department of Transportation) Cl. 24 #46-2 a 46-102, El Carmen de Bolívar, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia (approx. 155 meters)
Palacio Municipal De El Carmen De Bolívar (Government office) El Cármen de Bolivar, El Carmen de Bolívar, El Carmen de Bolivar, Bolivar, Colombia (approx. 153 meters)

Within less than half a Kilo meter of Autoservicio El Carmen, you can also find Casa de la Cultura de El Carmen de Bolívar, Club De Leones El Carmen De Bolivar, Alcaldia Municipal De El Carmen De Bolivar, Oficina Enlace Gobernación de Bolívar, Servientrega Oficina Principal y Efecty, Notaría única Carmen de Bolivar, Oficina Instrumentos Públicos El Carmen De Bolivar, EFECTY CALLE 24, WILKATEX, ACUECAR SA ESP, Fundación Crecer en Paz, Servientrega El Carmen Bolivar Ppal, Unidad De Restitucion De Tierras, Canal Tres De Cable Vision, URT ACTUAL, Olimpica Carmen De Bolívar, Estacion De Policia, Comfenalco Carmen de Bolívar, BBVA Corresponsa Bancario EL CARMEN DE BOLIVAR, Hotel Fontymar and many more.

In very close proximity, around 200 meters, there is one more Supermarket - Olimpica Carmen De Bolívar

Distance From Major Landmarks

Distance between Autoservicio El Carmen and Olimpica Carmen De Bolívar is approx 13 kilometers.
Distance between Autoservicio El Carmen and Hotel Y Restaurante La Mencha is approx 1010 meters.
Distance between Autoservicio El Carmen and Olimpica Carmen De Bolívar is approx 284 meters.
Distance between Autoservicio El Carmen and Olimpica Carmen De Bolívar is approx 13 kilometers.

Rating

4.5/5

Contact

Address

Tv. Montes de Maria, El Carmen de Bolívar, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia

Location

FAQs:

What is rating of Autoservicio El Carmen?
Rating of Autoservicio El Carmen is 4.5 out of 5 stars.
What is the address of Autoservicio El Carmen?
Address of Autoservicio El Carmen is Tv. Montes de Maria, El Carmen de Bolívar, El Cármen de Bolívar, Bolívar, Colombia.
Where is the Autoservicio El Carmen located?
Autoservicio El Carmen is located in El Carmen de Bolívar, El Cármen de Bolívar, Bolivar.

People also search for